Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Ανακαλύπτοντας Την Κόρινθο

Επιλέγοντας ένα ξενοδοχείο στην Κόρινθο

Η πόλη της Κορίνθου και όλη η ευρύτερη περιοχή του νομού δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι από τις πιο γνωστές από την αρχαιότητα πόλεις της Ελλάδας. Η πόλη και τα χωριά γύρω από αυτήν αποτελούν ιδανικό προορισμό για όλο το χρόνο και όσοι προτίθενται να την επισκεφτούν και ψάχνουν ένα ξενοδοχειο κορινθοσ θα βρουν κάποιες πολύ αξιόλογες επιλογές. 

παραλία μπροστά από ξενοδοχειο στην κόρινθο
Η ίδια η πόλη είναι ιδανική για απογευματινές και βραδινές βόλτες καθώς το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου της είναι πεζοδρομημένο και γεμάτο εμπορικά μαγαζιά, καφέ και εστιατόρια. Ένας τέλειος συνδυασμός θα ήταν να βρείτε ένα ξενοδοχειο κορινθοσ σε κάποιο από τα κοντινά παραθαλάσσια τουριστικά μέρη, όπως είναι το Βραχάτι, και με αφετηρία το πολυτελές ξενοδοχείο σας να εξερευνήσετε όλες τις τοποθεσίες που έχει η περιοχή να σας προσφέρει.

Ο Ακροκόρινθος, το αρχαιότερο κάστρο της Πελοποννήσου, το ιερό του Δία στην Νεμέα, ο πασίγνωστος και εντυπωσιακός Ισθμός σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Όμορφα παραθαλάσσια χωριά όπως το Δερβένι, το Βραχάτι, το Κιάτο και το Ξυλόκαστρο είναι ιδανικά για να απολαύσετε τη θάλασσα και το μπάνιο σας στον Κορινθιακό Κόλπο και να αράξετε σε γραφικές ταβέρνες πάνω στην θάλασσα. 

Για πιο μακρινές αποδράσεις από το ξενοδοχειο κορινθοσ όπου διαμένετε αλλά που οπωσδήποτε θα έπρεπε να κάνετε είναι τα ορεινά Τρίκαλα Κορινθίας και η γραφική λίμνη Δόξα. Στα ορεινά αυτά χωριά θα αποθηκεύσετε τεράστιες ποσότητες οξυγόνου και θα γευτείτε τα καλύτερα ψητά κρέατα που έχετε φάει. 

Μια ανάσα από την Αθήνα, η Κόρινθος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό τόσο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές όσο και για τις σύντομες αποδράσεις σας κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου