Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Μια Σύντομη Ιστορία Για Την Coca Cola Original Taste

Η εταιρεία Coca Cola ιδρύθηκε το 1892 και εκτοτε κυριαρχεί στη βιομηχανία παραγωγής και εμφιάλωσης και διακίνησης ανθρακούχων ποτών σε όλο τον κόσμο. Με πιο διάσημη την coca cola original taste η εταιρεία έχει στη συλλογή της πολλά άλλα δημοφιλή αναψυκτικά και μη ανθρακουχα ποτά, προϊόντα που έχουν εξαιρετικά μεγάλο φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο. 

the coca cola original taste
Η εταιρεία εκτός από τη θρυλική coca cola original taste διαθέτει πάνω από 2800 προϊόντα σε πάνω από 200 χώρες. Η coca cola original taste εφευρέθηκε το 1886 από τον αμερικανό φαρμακοποιό John Pemberton και το όνομά της το οφείλει στο λογιστή της εταιρείας του Pemberton. Η αρχική έκδοση της coca cola βασιζόταν εκτός άλλων και στα φύλλα coca τα οποία αφαιρέθηκαν από τη βασική συνταγή το 1903. Για μόλις 2300 δολάρια το 1891 η πλήρης ιδιοκτησία της εταιρείας περνάει σε έναν άλλο φαρμακοποιό από την Ατλάντα, τον Asa Griggs Candler. 

Τα χρόνια του Candler το προϊόν coca cola original taste και η εταιρεία γνώρισαν τεράστια άνθηση κατακτώντας την Αμερική και τον Καναδά. Το εμπορικό σήμα Coke διαφημίστηκε πρώτη φορά το 1941. Έκτοτε η εταιρεία πρόσθεσε στο πορτφόλιο της προϊόντα που αγαπήθηκαν πολύ και κατέκτησαν την παγκόσμια αγορά. 

Το 1982 κάνει την εμφάνιση του στην αγορά το αδελφάκι της coca cola original taste, η Diet Coke. Το 1990 η εταιρεία διανέμει τα αναψυκτικά της στην Ανατολική Γερμανία και το 1993 στην Ινδία. Το 2005 η εταιρεία λανσάρει την coca cola zero ένα αναψυκτικό με μηδέν θερμίδες. 

Η ιστορία της εταιρείες αλλά και της θρυλικής coca cola original taste είναι μακρά και όχι πάντα απροβλημάτιστη. Ωστόσο δεν παύει να είναι το νουμερο 1 ανθρακούχο σε πωλήσεις. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου