Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Τι Να Δεις Μένοντας Σε Ένα Ξενοδοχείο Στο Ηράκλειο

Ανάμεσα σε όλα τα ξενοδοχεια ηρακλειο επέλεξες να κάνεις κράτηση σε κάποιο κοντά στο κέντρο και μάλλον αυτό είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή. Η πόλη του Ηρακλείου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς πολλά μουσεία και ιστορικά μνημεία περιμένουν να τα επισκεφτείς. Μην χάσεις να επισκεφτείς το Αρχαιλογικό Μουσείο του Ηρακλείου και να θαυμάσεις τη μοναδική συλλογή από τα χρόνια του Μινωικού πολιτισμού. Τα εκθέματα καλύπτουν όλο το εύρος των 5500 ετών από την Νεολιθική εποχή μέχρι τη Ρωμαική περίοδο. 

Στη δυτική πλευρά του λιμανιού θα συναντήσεις το μεσαιωνικό φρούριο Κούλες. Οι ιδρυτές του επιβλητικού αυτού κτίσματος ήταν οι Ενετοί και αρχικά το είχαν ονομάσει Rocca al Mare (Φρούριο της θάλασσας). Στις μέρες μας το κτίσμα είναι ανοικτό στο κοινό και πολλοί επιλέγουν να το επισκεφτούν κατά τη διάρκεια της απογευματινής του βόλτας. 

Στα ξενοδοχεια ηρακλειο το προσωπικό είναι αρκετά καταρτισμένο ώστε να σας δώσει πληροφορίες και tips για εξορμήσεις σε κοντινές περιοχές και επισκέψεις σε πολύ σημαντικά σημεία με εξαιρετικό ιστορικό ενδιαφέρον. Ανάμεσα σε αυτά ανήκει φυσικά και το Ανάκτορο της Κνωσού στη σπουδαιότερη πόλη της Κρήτης και το κέντρο του λαμπρού Μινωικού Πολιτισμού. Το ανάκτορο το επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από 1 εκατομμύριο ταξιδιώτες και ντόπιοι!

Κοντά στα κεντρικά ξενοδοχεια ηρακλειο βρίσκεται και ομορφότερος δρόμος της πόλης η οδός 25ης Αυγούστου. Η κατά την Ενετοκρατία Ρούγα Μαϊστρα ενώνει το Ενετικό λιμάνι της πόλης με τη διάσημη και σήμα κατατεθέν πλατεία των Λιονταριών. 

Τόσο η πόλη του Ηρακλείου όσο και όλος ο νομός κρύβουν ομορφιές που αναμένουν από τον ταξιδιώτη να τις ανακαλύψει και να νιώσει στιγμές συγκίνησης αλλά και χαλάρωσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου